Skolelederkonferansen 2024 Thon Hotel Arena Lillestrøm

Utdanningsforbundet Ålesund tilbyr også i år ledermedlemmer skole (rektor, ass.rektor, avd.leder) å delta på Skolelederkonferansen på Lillestrøm 30-31.10.24. Lokallaget dekker konferanseavgift, reise og opphold for inntil 10 deltagere på konferansen. Ønsker du å delta melder du interesse via denne lenken, IKKE direkte på konferansesiden. Lokallaget melder på aktuelle kandidater til selve konferansen, bestiller reise og opphold, og gir beskjed tilbake om du har fått plass. De som ikke har deltatt tidligere, eller det er en stund siden deltakelse (før 2022), vil bli prioritert.

Om kurset

Hvor og når?
onsdag 30. okt. kl. 00:00 - torsdag 31. okt. kl. 00:00

Thon Hotel Arena

Nesgata 1, 2004 LILLESTRØM

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

31.05.2024

Praktisk ansvarlig

Elisabeth Marie Naalsund Strømmen
E-post: [email protected]
Telefon: 90112934

Konferansen avholdes på Thon hotel Arena, Lillestrøm 30. og 31. oktober 2024.

Velkommen til årets skolelederkonferanse på Lillestrøm. Utdanningsforbundet inviterer til inspirerende dager med et variert program der du sammen med andre skoleledere får mulighet til å løfte blikket fremover, samtidig som relevante temaer og dagsaktuelle problemstillinger løftes opp på podiet. 

Til konferansen kommer bl.a. Kari Nessa Nordtun, kunnskapsminister, Geir Røsvoll, leder i Utdanningsforbundet, Eirik Irgens, NTNU, Henning Fjørtoft, NTNU, Bård Fyhn, NHH, Grethe Hovde Parr, Statsforvalteren i Oslo og Viken, Marte Blikstad-Balas, UiO, Harald Eia m.fl.